+36 30 334 4422

Marketing és PR

Marketing tevékenységünkkel segítjük megbízóink piacra vezetését, piacon való megerősítését, kampányait folyamatos vagy akár eseti megbízásos jelleggel. Igény szerint kidolgozott marketing tervvel, médiamix-szel, reklámarccal, véleményvezérekkel, sajtóval állunk rendelkezésre a megbízóval történt egyeztetés és igényfelmérés után. Marketingmunkánk kiterjed online-, offline és socialmarketingre egyaránt.

 

 

A reklám felkészít a vásárlásra, felkelti a figyelmet, irányítja, befolyásolja, mozgósítja a szükségleteket. Érvel és meggyőz.

Partnereink, hirdetőink számára minden estben személyre szabott reklámkampányt tervezünk. Kampányaink során felvázoljuk a lehetséges felületeket, eseményeket, rendezvényeket, médiumokat, sport csapatokat ahol ügyfeleink minél hatékonyabban és sikeresebben tudnak megjelenni és ezáltal érhetik el azt a célcsoportot, ahol értékesíteni tudnak.

A PR feladata: a vélemény és a viselkedés befolyásolásával kölcsönös megértést építsen és tartson fenn a cég belső és külső környezete között.

Sajtókommunikációs tevékenységünk során elsősorban a bulvár és sport médiára összpontosítunk, ugyanis felmérések szerint ez a szegmens jut el a legtöbb emberhez. Ismert emberek bevonásával kommunikált termék, szolgáltatás, kampány, üzenet még a direkt marketinget is elhagyva PR vonalon megjelenítve hatékony eredményhez vezethet.