Szolgáltatásaink

Tanácsadás
ügyfeleink számára az igényeiknek megfelelő célcsoportra és területre szabott média megjelenéseket tervezünk. Tapasztalatainkra hagyatkozva felmérjük, hogy milyen felületekkel tud a leghatékonyabban működni partnerünk számára a sportreklám. Stratégiát alkotunk, amin belül kampányokat, promóciós lehetőségeket, egyedi marketinget és PR megoldásokat biztosítunk a számukra.
Stadium Vision reklám
Magyarországon egyedülálló megoldásként a Groupama Aréna belső, Cisco Stadium Vision rendszerének köszönhetően, hirdetése a teljes VIP részlegén és a lelátók alatt elhelyezett 220 darab LCD kivetítőn egyszerre jelenhet meg. Ezeken a kijelzőkön nézőink folyamatosan követhetik élőben a mérkőzés eseményeit a büfék környékén, valamint a félidők előtt és után zöld-fehér videókat és hirdetéseket kísérhetnek figyelemmel. A tökéletes elérés érdekében az egyes zónákban más-más célcsoport számára, más-más tartalmakat közvetítünk, de technikai rendszerünk lehetővé teszi, hogy egy időben akár az összes kivetítőn az Önök hirdetése fusson.
LED fal reklám
Élethű, vibráló színekkel keltjük életre reklámját a LED falon. Partnereink igényeit szem előtt tartva a folyamatos fejlődést helyeztük előtérbe. Ennek köszönhetően már többhelyszínen is láthatóak reklámjaink mérkőzés közben LED falakon. Így jelen vagyunk a Groupama Arénában, ahol minden hazai Ferencvárosi TC, valamint válogatott mérkőzésen megjelenünk, valamint a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, ahol az NB1-es női kézilabda csapat pályáján reklámozunk, továbbá a Veszprémi Arénában.
Sportreklám
A szponzorok számára számos megoldást kínál a reklámpiac ezen szegmense. Megjelenést tudunk biztosítani a sportolók mezein, sporteszközein, valamint a sportpályákon (pályamatrica/molinó). Európa legnépszerűbb és a reklám szempontjából legértékesebb sportágakat tudhatjuk portfóliónkban, így a labdarúgást és az autóversenyzést is, azonban számos további hangsúlyos sport szerepel a palettán. További megjelenést tudunk biztosítani a díjazottaknak adott kupákon és érmeken, valamint a nyilatkozófalon a főtámogatókkal karöltve is szerepet vállalhatnak partnereink
Vizuális megjelenítés
Forgatóstábunk, grafikusunk, fotósunk azaz a „visual team” segítségével képesek vagyunk olyan partner vállalkozásokat bemutatni, amelyek sikeresen prosperálnak a saját területükön, vagy éppen olyan hatékony munkát végeznek, melyet mindenkinek látnia kell! Az elkészült videó anyagot minden esetben megjelenítjük cégünk YouTube csatornáján is nagyszámú nézettséget generálva.
Médiavásárlás
A kampányokhoz kapcsolódó médiavásárlás során ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, mint a teljes médiabüdzsé menedzselése esetében, azzal a különbséggel, hogy a kampányok esetében kizárólag a kampányhoz kapcsolódó médiafelületek vásárlását menedzseljük.
A médiavásárlás során mi kezeljük ügyfeleink PPC (Facebook és Google Ads) kampányait is, éppen ezért a leghatékonyabb eszközökből annyit használunk fel, amennyit kapacitásuk megenged.
Online
Marketing stratégia tervezés, Google Ads kampánymenedzsment, YouTube csatorna építése, hirdetése, szövegírás kiadványokba és honlapokra. Facebook, Instagram oldalak kezelése és hirdetések koordinálása, Social media jelenlét és még ennél is több.
Megbízható szakembereinkkel, nyílt, gyors kommunikációval és problémamegoldó képességgel.

Partnerek
Eddig 550 cég szavazott nekünk bizalmat. Együttműködéseink során 1875 sikeres kampányt zártunk, amelyeknél több mint 28 millió elérést produkáltunk, ahol megszólítottuk partnereink potenciális célcsoportjait.